Καρδίτσα

Ιστορικά στοιχεία

Θρησκευτικά στοιχεία
Οι δήμοι του νομού
Χάρτης κέντρου πόλης
Χάρτης νομού
Δραστηριότητες
Απογραφή πληθυσμού 2001
Βουλευτικές εκλογές 2004
Ξενάγηση
Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα
Το άλσος Παυσιλύπου
Το άλσος Παπαράντζας
(Χίλια Δένδρα)
Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου
Εκπαιδευτικό δάσος Μπελοκομύτη
Το μοναστήρι της Κορώνας
Ιαματικός Τουρισμός
Επαγγελματικός Τουρισμός
Προσωπικότητες
Γεώργιος Καραϊσκάκης
Ζήσης Σκάρος
Δημήτρης Γιολδάσης
Γιώργος Βαλταδώρος
Αγιος Σεραφείμ
Φωτογραφικό Υλικό
καρδιτσα Καρδιτσα Καρδίτσα καρδίτσα ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Φωτογραφίες της πόλης
Αεροφωτογραφίες
Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα
Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα 2
Παυσίλυπo - Απρίλιος 2004

Επαγγελματικός Τουρισμός

Αν σας έλεγαν, ότι το γραφείο σας δεν είναι στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, αλλά σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Αν αντί για τους θορύβους μιας πόλης ακούγατε κελαηδίσματα πουλιών. Κι αν αντί να βλέπετε από το παράθυρό σας τα απέναντι κλειστά παράθυρα άλλου ενός τερατόμορφου κτιρίου όμοιου με το δικό σας βλέπατε τα καταπράσινα δάση από βελανιδιές και καστανιές, τότε σίγουρα χωρίς να το καλοσκεφτείτε θα το επιλέγατε με μεγάλη σας χαρά.

Τι σας εμποδίζει να το κάνετε πραγματικότητα; Οι γρήγοροι ρυθμοί της δουλειάς, το άγχος της καθημερινότητας σας απασχολούν πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε. Λύσεις υπάρχουν αρκετές μα η καλύτερη βρίσκεται δίπλα σας.

Ο νομός Καρδίτσας είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός. Βρίσκεται στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας σε απόσταση 300χλμ. από την Αθήνα και 200χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Νομός αντιθέσεων και μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Σε απόσταση 30χλμ. από την πόλη της KΚαρδίτσας, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, βρίσκεται η λίμνη Ν. Πλαστήρα.

Η καταπράσινη φύση, με δάση από έλατα, βελανιδιές και καστανιές, τα καταγάλανα νερά της λίμνης και οι φιλόξενοι κάτοικοι διαμορφώνουν τον χώρο όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, να οργανώσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, να ανταμείψετε τους συνεργάτες σας, να ανταλλάξετε σκέψεις και απόψεις σε όμορφους χώρους με την παροχή κάθε είδους τεχνολογικής υποστήριξης.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες στην πόλη της KΚαρδίτσας και στην περιοχή της λίμνης δίνουν την δυνατότητα να ικανοποιήσετε όλες τις απαιτήσεις σας. Σύγχρονοι χώροι καθώς και πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει. Και για τις ώρες εκτός δουλειάς; Επιλογές που θα σας συναρπάσουν.

Το φυσικό περιβάλλον θα σας σαγηνεύσει με την αρμονία των χρωμάτων και την εναλλαγή των εικόνων. Όμορφες διαδρομές για πεζοπορία μέσα από καταπράσινα δάση, αθλητικές δραστηριότητες ήπιες ή εναλλακτικές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κανό, καγιάκ, ποδηλασία, ιππασία κ.ά.), διαδρομές για 4x4, επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής και φυσικά πανδαισία γεύσεων στις παραδοσιακές ταβέρνες με το ντόπιο τσίπουρο και κρασί.

Ο νομός Καρδίτσας προικισμένος από την φύση με μοναδική φυσική ομορφιά μπορεί να προσφέρει στον απαιτητικό επισκέπτη όλες εκείνες τις δυνατότητες ώστε να συνδυάσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και την αναψυχή. Οι όμορφοι και σύγχρονοι χώροι, το πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό μπορούν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες σε τομείς όπως συνέδρια, επιχειρηματικός προγραμματισμός, φιλοξενία συνεργατών και ανταμοιβή ή επιμόρφωση εργαζομένων. Ανακαλύψτε τη δύναμη της φύσης και αναζωογονηθείτε απ’ αυτή. Για σας τους απαιτητικούς η επιλογή του νομού Καρδίτσας είναι η ιδανική λύση. Θα το προσπεράσετε;

Υπηρεσίες
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Διαφήμηση και Προβολή
Γραφιστικά
Ανάπτυξη Εφαρμογών
Εγκατάσταση-Αναβαθμίση
Τεχνική Υποστήριξη
Δείτε
Πολιτισμός
Μουσεία
Δημοτική Πινακοθήκη
Λαϊκή Βιβλιοθήκη
Καραγκούνηδες
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Πληροφορίες
Διαμονή
Διασκέδαση
Φαγητό
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Πρόγραμμα Κινηματογράφου
Χρυσός Οδηγός
Φαρμακεία
Τράπεζες
ΜΜΕ
Επιχειρήσεις
Internet Cafe
thewed.gr
Διάβασε

..::Η IP σας, 3.238.116.201 ,καταγράφεται για λόγους ασφαλείας.
Μην κάνετε κακή χρήση του συστήματος::.
Διαχείριση Δικτυακού Τόπου : Μεσιακάρης Παναγιώτης
Copyright © 2004 - 2009 - PcPlus

Η σελίδα δημιουργήθηκε σε 0.000321 δευτερόλεπτα.